Tjänster

Vi erbjuder ett smörgåsbord av Internettjänster baserade på de idag gällande plattformarna för Internet nämligen Linux och Windows. Våra Linux-servrar kör Apache som webbserver och i Windowsmiljön hittar du IIS samt .NET.

Därutöver finns naturligtvis e-post, FTP, databaser osv. Läs mer om de olika tjänsterna nedan.

Lilla webbpaketet:
Lilla webbpaketet vänder sig främst till privatpersoner och föreningar i vår hembygd.
Du får 10 Mb diskutrymme och upp till 5 epost-konton. Du väljer natrligtvis själv om du vill ha ditt konto under Linux eller Windows.
Maximal trafikvolym för detta paket är 1 000 000 accesser/månad och maximalt 2 Gb överförda data/månad. Om din sida genererar mer trafik än så debiterar vi för den överskjutande trafiken, se vår prislista. Adressen till din sida blir dittnamn.falbygden.com, epostadressen blir dittnamn@falbygden.com. Du väljer namn fritt under förutsättning att det är ledigt.

Företagspaketet:
Med ett företagspaket knyter vi en domän till din hemsida. Istället för en adress enligt exemplet ovan får din sida adressen www.foretag.se eller någon av de andra tillgängliga toppdomänerna (.com, .nu osv). Det ingår också 100 Mb utrymme på Linux- eller Windowsserver och fritt antal e-postadresser. I företagspaketet ingår 3 000 000 accesser/månad och maximalt 5 Gb överförda data. Om din sida genererar mer trafik än så debiterar vi för den överskjutande trafiken, se vår prislista. I avgiften ingår flytt av en (1) befintlig domän samt registrering i våra DNS:er alternativt registrering av en (1) domän. Önskar du fler domäner till din sida debiteras registrering/flytt enligt vår prislista.

Domän:
Vi hjälper till att registrera ny domän, domänpekning osv. Vi registrerar i alla tillgängliga toppdomäner till humana priser. Vid tecknande av Företagspaketet ingår en (1) domänregistrering alternativt flytt av en (1) befintlig domän från tidigare leverantör.

Dedikerad server:
Vi kan också erbjuda dedikerad server för kund med särskilda behov. I månadsavgiften ingår server, drift och bandbredd upp till 10 000 000 accesser/månad och 10 Gb överförda data. Överskjutande trafik debiteras enligt gällande prislista. Om annat operativsystem än Linux önskas debiteras förutom månadskostnad en engångskostnad för licensavgift för det operativsystem som önskas.

Serverplats:
För dig med en egen server erbjuder vi platshyra för denna enligt samma villkor som för dedikerad server.

Databas:
För dig som har stora datamängder erbjuder vi både Access (Windows) och mySQL (Windows och Linux). Dessa kommer du enkelt åt via exempelvis ASP eller PHP.

Webbdesign:
Vi erbjuder en mångfald av tjänster för dig som behöver hjälp med att skapa en fungerande webbplats för din verksamhet. Vi har korta ledtider och humana priser, för väl definierade arbeten lämnar vi fasta priser.

Med vår mångåriga erfarenhet av effektiv informationshantering är vi är din givna partner oavsett om det gäller små eller stora jobb!